Om

Politisk annoncering på Facebook er lavet af Valdemar Osted. Til dagligt studerer jeg statskundskab på KU, og har en stærk interesse for politik, sociale medier og kampagner, særligt kombinationen af de tre interesser.

Hvorfor? Fordi jeg var nysgerrig.

Primært nysgerrig på hvad resultatet ville være, men også på den fremtidige udvikling. Det bliver virkelig interesant, at kunne sammenligne valgkampe, forskellige partiers strategier og måske endda kunne forudse, hvilke partier/politikere som vil stå stærkt.

Er siden ment som en kritik? Absolut ikke, tværtimod.

Jeg mener ikke, at partierne bruger for mange penge på Facebook, lige nu er det omkring 16 millioner kroner. Valgkampe er dyre, og alle partierne skylder os borgere, at gøre deres bedste for at overtale os. Facebook er et genialt demokratisk værktøj, hvor man nemt, billigt og sikkert kan nå ud til sine potentielle vælgere.

Mangler du en studentermedhjælper? Jeg er tilknyttet borgmester Christina Krzyrosiak Hansen, og har været med til at udvikle hendes digitaleprofil og kampagne. Men jeg leder også efter et studiejob, hvor jeg kan få lov til at arbejde med emner som politisk kommunikation, data behandling, kampagne og marketing.

Du må MEGET gerne sende mig en mail, hvis du har forslag til forbedringer, spørgsmål eller lignende. Det kan du gøre på valdemarosted@gmail.com.