Om

Politisk annoncering på Facebook er lavet af Valdemar Osted. Til dagligt studerer jeg statskundskab på KU, og har en stærk interesse for politisk kommunikation, data behandling, kampagne og marketing særligt kombinationen af alle fire. Jeg er tilknyttet borgmester Christina Krzyrosiak Hansen, og har været med til at udvikle hendes digitale profil og kampagne.

Hvorfor? Fordi jeg var nysgerrig.

Primært nysgerrig på hvad resultatet ville være, men også på den fremtidige udvikling. Det bliver virkelig interesant, at kunne sammenligne valgkampe, forskellige partiers strategier og måske endda kunne forudse, hvilke partier/politikere som vil stå stærkt.

Valdemar Osted

Er siden ment som en kritik? Absolut ikke, tværtimod.

Jeg mener ikke, at partierne bruger for mange penge på Facebook, lige nu er det omkring 18 millioner kroner. Valgkampe er dyre, og alle partierne skylder os borgere, at gøre deres bedste for at overtale os. Facebook er et genialt demokratisk værktøj, hvor man nemt, billigt og sikkert kan nå ud til sine potentielle vælgere.

Mangler du en studentermedhjælper? Plejede der at stå – men nu har jeg faktisk, gennem siden her, fået arbejde hos Common Consultancy. Det var virkelig fedt (endelig) at møde nogen der nørder politik, data og kommunikation på samme måde som mig. Har du også været dybt nede i KMDvalg, hørt alle afsnit af Pollster eller læst for mange bøger om valgkamp i USA? Ja – så vil jeg egentlig gerne møde dig. Det kan være til den fortærskede kop kaffe, en øl eller lignende. Hvis siden kunne gøre sådan, at jeg mødte nogen andre politik nørder – så ville det være mission succes. OG er du nået her til, så syntes jeg virkelig, at du skal sende mig en mail 😉

Send mig ENDELIG en mail, hvis du har forslag til forbedringer, spørgsmål eller lignende. Det kan du gøre på valdemarosted@gmail.com.